Mondspray

www.anoxident-balance.nl > Mondspray

AnOxident balance Mondspray

DIABETES MONDVERZORGING ANOXIDENT BALANCE MONDSPRAY 50 ML

Mondspray verrijkt met bio-actieve melk- en plantenextracten gecombineerd met het klinisch bewezen DUOX-systeem. Dit unieke medische hulpmiddel gaat de opbouw van glucose in het speeksel tegen en verhoogt de anti-oxidanten in de mond.

 

Helpt het effect van overtollige glucose op tanden en tandvlees tegen te gaan en verkleint het risico op parodontale problemen veroorzaakt door; een glucoserijk dieet en diabetes.

Gebruik de AnOxident balance mondspray meerdere malen per dag (5x) het bevochtigt de mondholte, geeft 50 dagen comfort, frisheid en ondersteunt de gezondheid van de mond. 1 spray-flacon is goed voor 250 doseringen of 52 dagen 5x sprayen. Voor verzorging tijdens de slaap is er een mondgel.

De mondspray is onderdeel van een compleet mondverzorgingsprogramma. Bezoek uw tandarts regelmatig.

STAP 3 – ANOXIDENT BALANCE MONDSPRAY – 50ML.

Dit uniek medische hulpmiddel (CE) verrijkt met bio-actieve melk- en plantenextracten en gecombineerd met het klinisch bewezen DUOX systeem, is actief tegen de gevolgen in de mond van overtollig speeksel-glucose en versterkt het anti-oxidant niveau in uw mond. Wanneer regelmatig gebruikt gedurende de dag, zal AnOxident balance Mondspray voor een barriere zorgen tegen overtollig speeksel-glucose. De mineraalrijke formulering helpt tevens met het opnieuw balanceren van mondvocht, bevordert mondgezondheid en comfort en houdt de mond vochtig en fris.

 

Speciaal aanbevolen voor het onder controle houden van de gevolgen in de mond van met diabetes verbandhoudend overtollig speeksel-glucose.

 • Mondspray-gel

  AnOxident balance mondspray

 • Inhoud

  50 ml

 • Gebruik

  3-5 maal daags, naar behoefte

 • Ingrediënten

  o.a. Fluoride, xylitol, DUOX, lactoferrine, Apo-lactoferrine, Melk-proteïnen-extract MPE

 • Gebruik

  Orale hygiëne, diabetes, antioxidant, anti-glucose, droge mond

anoxident mondspray diabetes droge mond
anoxident mondspray diabetes droge mond