Mondgel

www.anoxident-balance.nl > Mondgel

AnOxident balance mondgel

NIEUW in Nederland, een unieke balancerende en bevochtigende mondgel, die het speeksel-glucose verlaagt en biofilm aanpakt

Helpt het effect van overtollige glucose op tanden en tandvlees tegen te gaan en verkleint het risico op parodontale problemen veroorzaakt door; een glucoserijk dieet en diabetes.

ANOXIDENT BALANCE  MONDGEL

De mond is de toegang tot ons lichaam, niet alleen voor nutriënten en vocht maar helaas ook de voordeur voor ongewenste indringers. De gezondheid van de mond heeft invloed op de algehele gezondheid van het lichaam. Speeksel vervult een essentiële rol in de mond-gezondheid. Speeksel is het eerste defensie-mechanisme. Een gezonde mond is niet alleen een bescherming voor je hele lijf, ook cosmetisch zijn gezonde tanden mooie tanden en is mondgeur (halitose) niet gewenst.

Mondgel met plantaardige polymeren die zich hechten aan het slijmvlies en zo een beschermende vochtige laag aanbrengen.

Mondgel met lactoferrine, een lichaamseigen eiwit (glyco-proteïnen), dat zich bindt aan het ijzer dat gebruikt wordt door ongewenste bacteriën. Die bacteriën overleven niet zonder ijzer.

AnOxident balance mondgel formule

De bio-actieve ingrediënten doen hun werk. AnOxident maakt GEEN gebruik van chemicaliën, geen antiseptica en geen antibiotica. De actieve molekulen zijn plantaardig of afkomstig uit melk. Samen ondersteunen deze ingrediënten op een natuurlijke manier het speeksel.

WANNEER GEBRUIK JE ANOXIDENT BALANCE MONDGEL?

AnOxident balance mondgel balanceert de activiteit van het speeksel. Het ondersteunt natuurlijke processen. In je slaap neemt de hoeveelheid speeksel-glucose toe. Neem voor het slapen gaan ook de mondgel. De gel bevochtigt de mondholte, dat helpt ook het snurken te verminderen. Gebruik de mondgel naar wens als je een droge mond hebt.

DE WERKING VAN ANOXIDENT BALANCE MONDGEL

De actieve ingrediënten in de mondgel dringen door in de biofilm (de verschillende lagen bacteriën). De mondgel heeft een anti-oxidant werking. Het verlaagt het speeksel-glucose, dus minder suikers in je speeksel. De gel voorkomt de opbouw van nieuwe biofilm. De mondgel ondersteunt het behoud van een natuurlijk eco-systeem in de mond.

1 Tube gel (50 gram) is voldoende voor 52 dagen (nachten), gebruik 1 gram per keer.

HOE GEBRUIK JE DE MONDGEL

Voor het slapen gaan met de schone vingertop een dun laagje aanbrengen op tong en tandvlees en eventueel onder prothesen.

50 gram = 40 ml = 50 dagen

Gebruik overdag de AnOxident balance mondspray en poets je tanden met AnOxident balance tandpasta.

Allergie-informatie; bevat melk-proteïnen-extract, bij zuivel-allergie aub eerst overleggen met arts.

AnOxident balance mondgel is een medisch hulpmiddel klasse 1

STAP 4 – ANOXIDENT BALANCE MONDGEL -50GR.

De kalmerende Mondgel, verrijkt met bio-actieve melk en planten-extracten en het klinisch bewezen DUOX systeem, zijn actief tegen de gevolgen in de mond van overtollig speeksel-glucose en versterkt de anti-oxidanten en ondersteunt het natuurlijke evenwicht van uw mond. De taaie structuur zorgt voor een barriere tegen de accumulatie van overtollig speeksel-glucose.

 

AnOxident balance Mondgel, aangebracht voor het slapen, in de nacht, zorgt voor een barriere ter verhindering van de opbouw van speekselglucose op en rond de tanden, in het bijzonder bij diabetici. Bovendien zorgt het insmeren met intensieve moisturizers van de mond-oppervlakken voor een verbeterd comfort en mondgevoel door tijdens de nacht.

 • Mondgel

  AnOxident balance mondgel

 • Inhoud

  50 gram

 • Gebruik

  gedurende de nacht

 • Ingrediënten

  o.a. Fluoride, xylitol, DUOX, lactoferrine, Apo-lactoferrine, Melk-proteïen-extract MPE

 • Gebruik

  Orale hygiëne, diabetes, anti-glucose, antioxidant, droge mond

anoxident mondgel diabetes droge mond
anoxident mondgel diabetes droge mond