AnOxident bijsluiter

www.anoxident-balance.nl > AnOxident bijsluiter

De bijsluiter van de AnOxident balance mondverzorgingsprodukten.

ANTIOXIDANT, GLUCOSE-GECONTROLEERDE TAND EN TANDVLEESBESCHERMING Gepatenteerd LF-NFQ® en DUOX systeem

In aanvulling op het DUOX systeem, dat het waterstof-peroxide, geproduceerd door overtollig glucose speeksel, neutraliseert, bevatten de formules tevens bio-actieve melk- en plantenextracten met vitamine E, vitamine C, glutathione, mineralen, fluoride, xylitol en lactoferrine-NFQ®.

Vooral geschikt voor diabetici en iedereen die mondhygiëne problemen ervaart behorende bij:

  • Een glucoserijk dieet
  • Diabetes

 

Teveel glucose kan de noodzakelijk beschermingsfactoren van uw mond afbreken, waardoor  een  ongezonde  onevenwichtigheid  ontstaat  in  uw mond die uiteindelijk leidt tot tandbederf en tandvleesontstekingen. Dit komt in het bijzonder veelvuldig voor bij diabetici die een overmatige aanmaak van glucose in hun speeksel hebben, wat kan leiden tot ernstige parodontitis en gingivitis.

De AnOxident balance reeks bestaat uit 4 medische hulpmiddelen () speciaal geformuleerd met bio-actieve melk- en planten-extracten waarvan bewezen is dat; ze het niveau van glucose in uw mond regelen, de activiteit van de anti-oxidanten verhogen en het natuurlijke evenwicht van uw mond ondersteunen.

 

4 eenvoudige stappen voor een gezondere, glucosevrije mond:

Stap 1 – Tanden dagelijks poetsen na iedere maaltijd met AnOxident balance tandpasta.

Stap 2 – Spoel met AnOxident balance Mondspoeling.

Stap 3 – Hou de toename van overtollig glucose speeksel op tanden en tandvlees onder controle gedurende de dag met AnOxident balance spray tussen het tandenpoetsen door.

Stap 4 – Om ’s nachts de glucose onder controle te houden brengt u AnOxident balance mondgel aan op het tandvlees en de tong vóór het slapen gaan.

 

STAP 1 – AnOxident balance  tandpasta – 75ml.

De gepatenteerde formulering combineert de versterkende werking van melk- en planten-extracten met het klinisch bewezen DUOX systeem om; op een snelle en effectieve manier het natuurlijke pH-evenwicht van de mond te helpen herstellen, de anti-oxidant niveaus te verhogen en vermindert snel en effectief de parodontale invloed van overtollig glucose speeksel op tanden en tandvlees.

AnOxident balance tandpasta bevat geen schuimmiddel voor optimale werking. De milde smaak en zachte ingrediënten zijn gemakkelijk te verdragen.

 

Gebruiksaanwijzingen :   Tenminste twee minuten lang de tanden poetsen na iedere maaltijd en voor het ‘s avonds slapen gaan. Met AnOxident balance Mondspoeling spoelen en uitspuwen. Voor optimale werking niet met water spoelen. Gebruik voor kinderen een hoeveelheid ter grootte van een erwt. Speciaal aanbevolen voor het onder controle houden van met diabetici verbandhoudende overtollig speeksel-glucose. Vermijd het inslikken.

Ingrediënten  :  sorbitol, silicaat, glycerin, sodium  monofluorofosfaat

1,14% w/w (1500 ppm fluoride ion), isoceteth, xylitol, aroma, aqua, hydroxy- ethylcellulose, titanium dioxide, cellulose gom, melkeiwit-extract, natrium benzoaat,  natrium saccharine, cucumis melo, melk substraat, apo lactoferrine-NFQ®, lacto-ferrine-NFQ®.

 

STAP 2 – AnOxident balance  Mondspoeling – 300ml. Geformuleerd met een gepatenteerd mengsel van bio-actieve melk- en planten-extracten die de natuurlijke defensiesystemen van uw speeksel supplementeren met essentiële antioxidanten en   parodontale  problemen verminderen, behorende  bij  overtollig  speeksel-glucose op tanden en tandvlees. De mild smakende formulatie omvat het DUOX systeem om het natuurlijk evenwicht van uw mond te helpen handhaven, waardoor de gezondheid, frisheid en comfort van uw mond wordt bevorderd.    Geformuleerd  zonder  menthol  of  alcohol waardoor het gemakkelijk te tolereren is en niet prikkelt of brandt.

 

Gebruiksaanwijzing : Na het poetsen met AnOxident balance tandpasta, de mond spoelen met circa 10 ml. Herhaal gedurende de dag voor frisheid en comfort. Het overtollige gewoon uitspuwen voor het beste resultaat. Niet met water naspoelen. Speciaal aanbevolen voor het verhinderen en verminderen van de parodontale invloed   op het met diabetes verband houdende overtollig speeksel-glucose. Niet geschikt voor kinderen tot 6 jaar. Kinderen onder toezicht houden. Vermijd het inslikken.

 

 

Ingrediënten: aqua, propyleen  glycol, xylitol, natrium  monofluoro- fosfaat 1,14% w/w (1500 ppm fluoride ion),poloxamer, natrium benzoaat, hydroxyethylcellulose, melkeiwit-extract, cucumis melo, melksubstraat, lactoferrine-NFQ®, apo lactoferrine-NFQ®, aloe barbadensis extract, aroma, Cl42090, EDTA.

 

STAP 3 – AnOxident balance  Mondspray – 50ml.

Dit uniek medische hulpmiddel (CE) verrijkt met bio-actieve melk- en plantenextracten en gecombineerd met het klinisch bewezen DUOX systeem, is actief tegen de gevolgen in de mond van overtollig speeksel-glucose en versterkt het anti-oxidant niveau in uw mond.

Wanneer regelmatig gebruikt gedurende de dag, zal AnOxident balance Mondspray voor een barriere zorgen tegen overtollig speeksel-glucose. De mineraalrijke formulering helpt tevens met het opnieuw balanceren van mondvocht, bevordert mondgezondheid en comfort en houdt de mond vochtig en fris.

Speciaal aanbevolen voor het onder controle houden van de gevolgen in de mond van met diabetes verbandhoudend overtollig speeksel-glucose.

Gebruiksaanwijzing :  Royaal spuiten op het tandvlees en de tong wanneer noodzakelijk gedurende de dag. Was de verstuiver na gebruik indien het in contact komt met het oppervlak van de mond.

 

 

Ingrediënten: aqua, maltitol, sorbitol, xylitol, hydroxyethyl-cellulose, natrium benzoaat, kalium sorbaat, kaliumchloride, natriumethylparaben, natriumpropylparaben, natrium monofluorofosfaat 0l.114% w/w (150ppm), di-kaliumfosfaat, calcium chloride, natrium saccharine, melkeiwit-extract, cucumis melo, apo lactoferrine-NFQ®, lactoferrine-NFQ®, melk substraat, magnesium chloride.

 

STAP 4 – AnOxident balance  Mondgel  -50gr.

De kalmerende Mondgel, verrijkt met bio-actieve melk en planten-extracten en het klinisch bewezen DUOX systeem, zijn actief tegen de gevolgen in de mond van overtollig speeksel-glucose en versterkt de anti-oxidanten en ondersteunt het natuurlijke evenwicht van uw mond. De taaie structuur zorgt  voor  een  barriere  tegen  de  accumulatie  van  overtollig speeksel-glucose.

 

AnOxident  balance  Mondgel, aangebracht  voor het slapen, in  de  nacht, zorgt   voor   een   barriere  ter   verhindering   van   de   opbouw van speekselglucose op en rond de   tanden,  in het   bijzonder   bij   diabetici.   Bovendien   zorgt   het   insmeren   met intensieve moisturizers van de mond-oppervlakken voor een verbeterd comfort en mondgevoel door tijdens de nacht.

 

Gebruiksaanwijzing: Vóór het slapen gaan de Mondgel royaal aanbrengen met een schone vinger, op bovenste en onderste tandvlees en tong. Herhaal gedurende de nacht indien gewenst, vooral indien uw mond droog aanvoelt. Niet spoelen. Ook geschikt voor gebruik onder een gebit. Kan gedurende de dag gebruikt worden om de parodontale invloed  van overtollig speeksel-glucose tussen het poetsen in onder controle te houden. Uitsluitend voor oraal gebruik.

 

 

Ingrediënten: aqua, glycerine, sorbitol, maltitol, xylitol, butyleen glycol, sodium polyacrylaat, polyacrylaatzuur, hydroxyethylcellulose, melkeiwit-extract, cucumis melo, apo lactoferrine-NFQ®, Lactoferrine-NFQ®, melk-substraat, aloë barbadensis extract.

 

AnOxident balance  formuleringen worden  aanbevolen en voorgeschreven door dokters en tandartsen ter vermijding en vermindering van parodontale problemen veroorzaakt door  de toename  van overtollig speeksel-glucoseop tanden en tandvlees.

 

De AnOxident balance producten zijn medische hulpmiddelen ()  in het bijzonder aanbevolen voor diabetische mondverzorging.

ALLERGIE – INFORMATIE Bevat sporen van melkproteïnen. Raadpleeg uw arts voor het gebruik indien u allergisch bent voor een ingrediënt. De dop sluiten na gebruik.