Actieve stoffen

www.anoxident-balance.nl > Actieve stoffen

Actieve stoffen in AnOxident balance

AnOxident balance is ontwikkeld met gepatenteerde actieve stoffen.

Bioactieve ingrediënten en geen chemicaliën, geen alcohol, geen SLS, geen anti-septische ingrediënten, gene antobiotica.

Wij kiezen voor natuurlijke plantaardige ingrdiënten en melk-proteïnen die samen het speeksel op een lichaamseigen manier imiteren, ondersteunen en vervangen in de belangrijke rol die speeksel heeft voor de mond-gezondheid en de algemene gezondheid.

Indicaties

Diabetes, slechte adem, droge mond, plaque, cariës, parodontitis, gingivitis, infecties.

Werkwijze AnOxident balance programma

AnOxident balance produkten dringen door in de biofilm en activeren de natuurlijke genezingsprocessen. De biofilm bacteriën worden verspreid, de vrije bacteriën worden ingesloten en ontdaan van hun ijzer, ondersteuning tegen vrije radikalen (antioxidant-werking).

Vermindert het speekselglucose op en rond het gebit. Controleert plaquevorming.

Ondersteunt behoud van het natuurlijke eco-systeem (mondflora) in de mond.

Unieke aanpak

Reduceert speeksel glucose zonder chemicaliën, effectief tegen plaquevormende biofilm.

Medische status van AnOxident balance

Medisch hulpmiddel Klasse 1.

4 Stappen

Antioxidant, glucose barrière technologie, een essentieel onderdeel van het dagelijkse diabetes-management.

De vier medische hulpmiddelen zijn ontwikkeld om speciaal diabetici te helpen in het beschermen van hun gebit en tandvlees tegen overtollig speeksel-glucose dat orale problemen kan veroorzaken.

AnOxident balance is een innovatieve range mondverzorging met een gepatenteerd bio-identiek complex van extracten; een combinatie van antioxidanten, bio-actieve moleculen, vitaminen en mineralen. Deze combinatie ondersteunt het behoud van balans in de mond en verdedigt daarmee tegen vrije radikalen en de opbouw van plaque. De produkten verhogen en ondersteunen de natuurlijke weerstandsmechanismen van de mond, verhogen de antioxidanten en vormen een barriere tegen de ongewenste bijwerkingen van overtollig speekselglucose.

Bij tekorten of verstoringen in de mond ondersteunt en versterkt AnOxident balance de natuurljke activiteit van het speeksel en voorkomt daarmee schade veroorzaakt door teveel speekselglucose en vrije radikalen. Anoxident balance ondersteunt een gezonde mondflora, de gewenste bacteriën.