Ontmoet

AnOxident team

www.anoxident-balance.nl > About

Het AnOxident balance team

jarenlange expertise en innovatie

AnOxident balance is ontwikkeld door Taradon laboratories. In de afgelopen decennia zijn dit de experts geweest die aan de wieg stonden van een serie aan innovaties op het gebied van xerostomie, biofilm, halitose, orale flora en meer.
De laatste innovatie, het gepatenteerde Lactoferrine NFQ wordt exclusief toegepast in AnOxident balance.

In Nederland is GezondMooiSlank in Apeldoorn de distributeur voor AnOxident balance. Meer over GezondMooiSlank? Klik de button.

Kom kennismaken

Missie

Het is ons doel om elke dag de kwaliteit van leven van onze klanten te verbeteren door hun gezondheid, hun comfort en hun welbevinden te ondersteunen. Wij doen dit door natuurlijke mechanismen aan te vullen.

Taradon laboratory ontwikkelt en vermarkt unieke gezondheidsprodukten en medische hulpmiddelen op basis van haar wetenschap en technische expertise.

Taradon is gespecialiseerd in onderzoek en toepassing van de gezondheidsbevorderende eigenschappen van extracten uit melk en planten. De moleculen uit deze bronnen zijn identiek aan die in humaan speeksel.

De AnOxident balance produkten ondersteunen de orale flora en verhelpen en voorkomen problemen veroorzaakt door te weinig speeksel of een verkeerde conditie van het speeksel.

President van Taradon laboratry is Dr. Jean-Paul Perraudin PhD. Hij is wereldwijd de pionier in de wetenschap en toepassing van de moleculen; lactoferrine, lactoperoxidase en lysozym. Dit is zijn levenswerk.

 

smile

Contact

Wilt u advies, heeft u vragen? Neem contact met ons op. AnOxident balance is te koop bij GezondMooiSlank.nl

Laan van de Leeuw 26, 7324 BD Apeldoorn, Nederland

+31 - (0)55- 3672000

rinjo@gezondmooislank.nl

Mail ons

Mail ons, binnen 24 uur heeft een reactie van een van onze experts.